Sivut

torstai 7. helmikuuta 2013

Tuliaisia Tallinnasta

Jokunen aika sitten (lue marrakuussa) kävin luxus-päiväristeilyllä Tallinnassa. Luksusmatkalla siksi, että olin reissussa ihan yksin :) Laivamatkat virkkasin amigurumeja (niistä lisää myöhemmin), lueskelin lehtiä ja seurasin laivan hassua menoa.

Tallinnassa sitten suuntasin matkani Rocca-al-Mare kauppakeskukseen, jonne pääsikin vaivattomasti bussilla suoraan satamasta. En ollutkaan koskaan käynyt siellä ja hyvinhän se päivä vierähti. Kiertelin kauppoja, sovittelin vaatteita ja löysinhän minä vähän tuliasiakin, vaikken mitään lähtenyt edes hakemaan.

Heti alakerroksessa törmäsin kauppaan nimeltä Koduextra, joka myy kaikenlaista kotiin, astioista koristeisiin sekä leluista toimistotarvikkeisiin. Minun koriin tarttui lasisia joulukuusen koristeita, kotiin ja lahjaksi sekä...
... alla olevat ihanuudet.

Trikookudetta kera puisen koukun, hintaa nyt en enää muista, mutta olisikohan ollut alle 7€ ja ihania huopakoristeita, 2€/pussi (pussissa noin 10 koristetta). Tuotteet eivät olleet hinnalla pilatut ja mun mielestä ainakin ihania. En ole vielä aloittanut virkkaamaan kudetta, mutta lopputuotoksen tulette kyllä näkemään kevään aikana. Huopakukkia on jo ommeltukin, niistäkin sitten myöhemmin.


Sen tiedän, että kyseinen kauppa löytyy myös sataman liepeiltä Rimi-marketista, siellä tosin en ehtinyt valikoimaa tarkistamaan, mutta uskoisin että näitä löytyy myös sieltä.

Rocca-al-Maren yläkerrasta löytyi vielä Kuns & Hobi Galerii, jossa oli pieni valikoima askartelutarvikkeita sekä vähän skräppäys-papereitakin, mutta niistä minulla ei ole kuvia, koska en tehnyt hankintoja eikä myymälässä saanut kuvata.

Viikonloppuna virkkailen,
mitäs sinä puuhailet?
Mukavaa perjantaita
jokikisille askartelijalle!

terkuin Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!