Sivut

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Ihanuuksia Tigeristä

Olin jo aikaa sitten kuullut puhuttavan Tigeristä, ai mistä? Niin, sitä minäkin mietin. Kunnes viime syksynä, puoli vahingossa, kun menin isolle kirkolle bussilla, törmäsin ensimmäisen kerran tähän ihanuuteen. Kampin bussiterminaalissa, ihan Epsoon bussien laiturin edessä, siinä se oli, Tigerin myymälä. Tigerissä on vähän kaikkea, astioita, hupijuttuja, asusteita ja askartelutarvikkeita. Jälkimmäisiä ei ehkä niin kovinkaan paljon, ihan suoranaisesti, mutta kun katsoo valikoimaa askartelijan silmin, ostoskoriin kyllä kertyy kaikenlaista.


Hinnat ovat erityisen edulliset. Alle eurolla saa mm. teippirullia, eurolla ja kahdella koristeita, peltirasiota sekä muuta pientä kivaa. Kävin siis ensimmäisen kerran, toisen enkä varmasti viimeistä.

Aurinkoa ja askartelunihanuutta alkavaa viikkoon!
-Mira

4 kommenttia:

 1. Kiitos Mira teidosta, täytyykin piipahtaa. Oletin, että olet itse jo myymässä moisia, mutta ei näin ollutkaan.

  VastaaPoista
 2. Moikka Moi p! En ole myymässä näitä ihanuuksia, mutta pistäydypä Tigeriin, sieltä näitä löytyy. Tigerissä vaan on erittäin tiuhaan vaihtuva valikoima, joten se mitä sieltä löytyy tällä viikolla, ei ehkä en ole myynnissä ensi viikolla.

  VastaaPoista
 3. Heips!!
  Mä piipahdin eilen pitkästä aikaa Tigerissä. Ja mukaan lähti kaikkea pientä. Tageja, teippiäupeeta pitsiteippiä, söpö possu jne. taidampa kirjoittaa käynnistä blogiini. http://aitta-ateljee.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ihanat noi polkupyörät!

  Mäkin käyn vähän väliä Tigerissa ostoksilla, askartelumielessä. Viimeksi löytyi puhekupla post-it lappuja. Käytän tietenkin skräppäilyyn :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!