Sivut

torstai 7. maaliskuuta 2013

Vetoan teihin, askartelijat, skräppääjät ja kädentaitajat!

Suomeen on tulossa huhtikuussa aivan mielettömän upea opettaja-kaarti maailmalta. Koskaan ennen ei täällä, meidän kotomaassamme ole opettanut näin upea joukko, skräppäyksen ja paperiaskartelun guruja ja maailmalla suosittuja, maailmaa kiertäviä tähtiä. Opettajat tosiaan kiertävät ympäri maapalloa, euroopassa sekä rapakon toisella puolella, he ovat TODELLAKIN oman alueensa taitajia. Osalle näistä upeista leideistä, kurssikalenteri on buukattu jo vuoden eteenpäin.Ylpeänä saan esitellä, että nämä suositut opettajat ovat tulossa myös järjestämääni Intohimona Skräppäys-tapahtumaan 20. - 21.4. Helsinkiin, kokoushotelli Rantapuiston upeaan ympäristöön. Kursseille on vielä tilaa, todellakin, osa workshopeista on vähän nolonkin tyhjiä. Tarvitaan siis vielä ihmisiä, ettei minun tarvitse tarjota maailman luokan tähdille tyhjiä luokkahuoneita. Opettajat kertovat reissuista blogeissaan ja kursseillaan, joten Suomi ja me suomalaiset saamme samalla mainostusta osaamisestamme ja tekemisistämme. Tarkemmat kurssi-infot löydät täältä.

Vetoan nyt teihin suomalaisiin askartelijoihin/kortteilijoihin/skräppääjiin, näytetään maailmalle, että mekin ollaan täällä. Me askarrellaan, me skräpätään, me kudotaan, me neulotaan, me tehdään kortteja. 

Me ollaan taitavia!
Me ei olla muuta maailmaa huonompia!!

Suomi askartelun ja skräppäyksen maailmankartalle :)

7 kommenttia:

 1. Laittakaa ihmeessä myös tapahtuman .fi sivuille infot workshopeista, kaikki kun eivät varmaan osaa etsiä tietoja blogeista yms. Nyt siellä on vaan parin workshopin kuvaukset. Ja blogin puolella sivupalkissa kans vaan pari suomalaista, että sinnekin vois lisätä. Joku kiireinen sivuillakävijä saattaa nimittäin olettaa että siellä on vaan nuo kurssit mistä on kuvakkeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta. Workshopit on lisätty nettisivuille.

   Poista
 2. Pitäähän tällaista tilaisuutta käyttää hyödykseen, ilmoittauduttu ollaan :)

  VastaaPoista
 3. No joo, mutta kurssit on vähän hintavia. Ja aiheet ovat liian samanlaisia kaikilla opettajilla. Ja sunnuntain kurssit kestää liian pitkään niille, joiden kotimatka kestää 2-3h. Mutta tosiaan eniten pettynyt olen suppeaan valikoimaan, tai siis liian samankaltaisiin kursseihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi! Kurssien hinta muodostuu opettajien haluamasta korvauksesta + ALV 24% sekä muut opettajien kulut (lennot, majoitus sekä ruokailut). Halukkaita Suomeen tulevia opettajia oli tänä vuonna enemmän, kuin oli mahdollista ottaa mukaan. Jotta viikonloppuun saadaan mahtumaan noinkin monta upeaa kurssia, aikataulut venyvät pakosti. Valikoima on tullut suoraan opettajilta, ja uskon, että vaikka aiheet ovat samantyylisiä, opettajat, heidän tyylinsä opettaa, tehdä töitä ja skräpätä ovat todella erityyliset. Harmillista kuitenkin, ettet löytänyt itsellesi sopivia vaihtoehtoja.

   Poista
 4. Minusta kurssivalikoima on loistava! Ja pidän myös siitä, että sunnuntaikin on ihan täysi päivä, ettei kaikki kasaudu yhteen päivään vaan tekemisen iloa riittää koko viikonlopuksi. Olisin jo ilmoittautunut, mutta en vain pysty päättämään mitkä valitsisi:) Kaikkiin kun ei ole mahdollista osallistua.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!