Sivut

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Virkkausta ja arvonta

Keskikesän, yöttömän yön juhla, juhannus  on takana, olipas aivan mahtavaa. Rentoa oloa, hyvää ruokaa, laineiden liplatusta, muttei vieläkään talviturkin heittoa. En vaan tykkää yhtään kylmästä vedestä, vaikkei se varmaan enää kylmää olekaan.

Ennen juhannusvapaita sain valmiiksi isoäidinneliöstä virkkaamani maton, jonka ohje löytyy tämän viikon Tiimarin blogista. Sen voit lukea täältä. Ohjeen voit lukea Tiimarin klubilaisena, johon voit liittyä lähimmässä myymälässä.Tälle viikolle on luvattu hurjia helteitä. Helteiden lomassa voi kuitenkin vähän virkkailla, kude ja koukku kassiin ja vaikka puiston penkille virkkaamaan. Jos tiedossa on jo lomareissu, on virkkaustarvikkeet helppo ottaa mukaan vaikka junamatkalle. 

Missä sinä olet virkkaillut?
Mikä on hauskin, erikoisin tai yleisin paikka?

Vastaa tähän 30.6. mennessä.
Arvon yhden kerän Tiimarin ontelolankaa.

Helteitä odotellessa, Mira

9 kommenttia:

 1. Minä neulon tai virkkaan ihan julkisesti - kun vain on luppoaikaa. Bussissa, junassa, lentokoneessa, kurssilla, viimeaikoina lähinnä television ääressä.

  Kerran taisin kyllä neuloa keskustan kadunkulmassa odottamassa miestä ja kyytiä :) Silloin joku toinen käsityöihminen pysähtyi ja henkäisi: "ihanaa kun joku muukin neuloo julkisesti. Jos minulla olisi aikaa, jäisin tähän sinun seuraksi tekemään sukkaa." Naisihmisellä oli muuten keskeneräinen sukka käsilaukussa :)

  VastaaPoista
 2. Yleensä vain autossa, linja-autossa matkalla jonnekin. Nyt näin lämpiminä päivinä kun ei muuta jaksa tehdä niin kudon ulkona varjossa. Muuten telkkarin ääressä.
  Eräs työkaverini kerran sanoi kun he olivat tulleet naisporukalla hlöautolla jostain niin yks nainen oli koko matkan väkertänyt jotain käsityötä, hän piti sitä loukkauksena muita kohtaan. Eli tää työkaveri ei ole käsityöihminen.

  VastaaPoista
 3. Hyvin harvoin olen virkannut. Lapsuudessa virkkasin patalappuja, joista tuli pipoja ja pipoja yrittäessä tuli patalappuja. sittemmin yritin virkata barbien vaatteita ja jotain niistäkin tuli, kai. Ihan kotona.. Nyt vastikää haaveilemaan aloin ontelokuteesta ja että voisin virkata pieniä koreja niistä. Ajatuksena laiturilla istuessa tai pihakeinussa. Olemme saamassa kesäloman mökillä, joten sitä varten. Aikaa on sopivasti siihen. :)

  VastaaPoista
 4. Virkkailen kotona pihalla ja sisällä. Lehtisaari reissulla virkkaan puutarhakeinussa. Käsityöt ovat melkein aina mukana ja kun on aikaa niin sitten virkkaan/neulon.

  Lotta

  VastaaPoista
 5. Viimeksi olen virkkaillut yläasteella ja ne opit on kyllä unohtuneet. Ei sillä, virkkaus on varmasti mukavaa, mutta pienen muistinvirkistyksen tartteisin eka :) Olisin myös kova neulomaan, mutten osaa mitään perussilmukoita kummempaa.

  VastaaPoista
 6. Virkkaan ja neulon milloin missäkin täytyy odotella muksuja tai jotain muuta. Välillä töissä palaverissa, kotona telkan ääressä tai terveyskeskuksen odotushuoneessa.

  VastaaPoista
 7. Virkkaan kaikkialla! junassa, linjaautossa jne. Siis kaikkialla missä pitää odottaa jotakin. Niin lyhyttämatkaa ja odotusaikaa ei olekaan ettei voisi virkata tai kutoa.

  VastaaPoista
 8. Virkata voi kaikkialla!(: usein silti se jää siihen kotona virkkaamiseen, mutta aivan paras paikka on mökkilaituri ! :)
  -Roosa

  VastaaPoista
 9. Yleensä virkkaan kotona mutta joskus myös pitemmillä automatkoilla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!