Sivut

torstai 20. kesäkuuta 2013

Yöttömän Yön Skräppäys tulee, 28. - 30.6.2013

Juhannus lähestyy, aatonaattoa vietetään. Itse olen lähdössä tänään Keskiseen Suomeen Päijänteen rannalle, oman lapsuudenkotini maisemiin. Koivut, kokko ja vihtasauna. Ihanaa! No, ehkä vähän grilliruokaa, muurinpohjalettuja, löhöilyä sekä ripaus virkkausta. 

Juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna Amaliassa vietetään Yöttömän Yön Skräppäystä. Perjantaina 28.6. klo 12 aloitetaan ja sunnuntaina 30.6. lopetetaan. Yötä myöden, nautitaan askartelusta ja pimenemättömistä kesäöistä :)


Voit varata paikan joko yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi päiväksi. Yhden päivän hinta on 17€, kaksi päivää 32€ ja kolme päivää 49€. Varaa paikkasi pian, mira@amalia.fi

YöttömänYön aukiolot:
Pe klo 12 --->
La klo 10 --->
Su klo 10 --->

Puoti siis auki myös koko viikonlopun ajan, joten tervetuloa ostoksille!

Lisäksi tuon viikonlopun aikana on tulossa taas Amalian YSMY:t eli YStävänMYynnit, ALE-hintaan yksittäiskappaleita, varastojen loppuja sekä tarjouksia myös uutuuksista. YSMY:t alkavat täällä blogissa perjantaina noin klo 18, sekä facebookissa  lauantain sekä sunnuntain. Lisää tietoa YStävänMYynneistä ensi viikon alussa. Huipputarjouksia kuitenkin luvassa!

Ja tuosta kuva pyörästä. Löysin tämän ihanuuden jokunen tovi sitten Lanttilan itsepalvelukirppikseltä, Vantaalta. Näin sen, ihastuin, läksin pois, soitin perään, ajoin takaisin, menin ja ostin. Se vaan huusi minun perään, aivan ihana! Kuvanottohetkellä se on juuri saapunut pihaamme, odottamaan tarakalle kesäkukkia.

Mukavaa ja rauhallista juhannuksen aikaa kaikille!
Muistakaa nautiskella askartelusta.
- Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!