Sivut

perjantai 18. lokakuuta 2013

Askartelu alkaa A:lla, mutta mitä on askartelun Ö?

No nyt ne sitten vihdoinkin aukenivat, huh! Ja tosiaan, kaupan puolella päivitettävää on vielä vaikka kuinka paljon, monia ihanuuksia on vielä laittamatta puodin hyllyille, mutta ahkeroin niiden kanssa päivittäin. Muutoinkin, muutamia teknisiä toteutuksia vielä pyritään saamaan sivuille, kaikki ajallaan.

Iso, vuosien haaveeni on ollut luoda tänne Suomen maahamme kattavaa luetteloa Askartelun Aakkosista, nyt on urakka aloitettu, mutta tarvitsen siihen myös teidän panostustanne. Askartelu alkaa A:lla, mutta mitä on Askartelun Ö:ssä?


Eli, pyydän sinun apuasi, jos sinulle tulee mieleen joku Askartelun ABC:sta puuttuva sana, tuote tai vinkki niin kerro se minulle tai vaihtoehtoisesti, jos kaipaat selitystä jollekin sanalle, voit laittaa kysymyksen tulemaan, yritän selvittää sanan sisällön. Osallistu joko kommentoimalla tähän tekstiin tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen mira@amalia.fi.

Kaikki kommentoineet osallistuvat arvontaan, joka suoritetaan 1.11. Kaikki klo 11 tulleet kommentit huomioidaan arvonnassa.

13 kommenttia:

 1. Ö=öiset inspiraatiot, jotka pitää heti lähteä toteuttamaan =)

  VastaaPoista
 2. Koukkuaminen http://www.novita.fi/public/File/koukkuaminen.pdf

  VastaaPoista
 3. Y=yhteisö, skräppäys ja kortinteko on välillä yksinäistä puuhaa, on kiva kun on kuitenkin suuri yhteisö sekä netissä että livenäkin tavattavissa erilaisissa tapahtumissa.

  VastaaPoista
 4. Guilding flakes = kultaushiutaleet vai mitä ne voisivat olla

  VastaaPoista
 5. Project Life, Quilling = paperifiligraani

  VastaaPoista
 6. Askartelukauppojen y-tunnus, ylijäämäpalat ja niiden hyötykäyttö atc-askartelussa, 3D-pyramidi, Copic,

  VastaaPoista
 7. Ö = överit. Iskee yleisimmin nettikaupassa ja/tai messuilla. Tuloksena täydet ostoskassit ja tyhjä tili.

  VastaaPoista
 8. Ihan mahtavan työn olet Mira tehnyt tämän sanaston kanssa! Ei nyt tule heti muuta lisäystä mieleen kuin että kraft kirjoitetaan k:lla silloin kun tarkoitetaan sitä ruskeaa paperia (saanut nimensä voimapaperilta ja se puolestaan saksan/ruotsin sanasta kraft=voima).

  VastaaPoista
 9. Neulahuovutus

  T:Lotta

  VastaaPoista
 10. piippurassi eli askartelupunos :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!