Sivut

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Amalia, purku ja haikeus

Voi anteeksi ihanaiset lukijani! Taas on kulunut syntisen paljon aikaa edellsiestä kirjoittelusta, on vaan ollut vähän hässäkkää ja puhti on ollut poissa. Tiedättehän tunteen, kun ei vaan kertakaikkiaan ole energiaa mihinkään ylimääräiseen...

Suurin syy energian menetykseen on ollut Amalian liiketilan tyhjentäminen, jossa menikin sitten aikaa useampi päivä (ja yökin). Tavaraa oli kertynyt aikalailla ja useampi autollinen sitä siirtyikin varastoon. Onneksi kaikkien sattumien kautta sellainen löytyi, nimittäin kotimme ei olisi kaikkea sitä tavaraa vetänyt... No, kyllähän sitä sinnekin aikamoiset kasat muutti :)


Liiketilan purkaminen ja etenkin tapetin irrottaminen seinästä oli myös melkoinen tunneurakka. "Amalian-tapetin" suojissa on itketty, naurettu, vitsailtu, surtu sekä fiilistelty kaikki mahdolliset tunneskaalat. On opittu uusia tekniikoita, saatu paljon aikaiseksi, iloittu valmiista töistä ja ihmetelty niitä kauneimpia keskeneräisiä, mutta ennenkaikkea nautittu tekemisen meiningistä ja askartelusta. Onpahan nuo meidän poika-ipanatkin viettäneet siellä ison osan lapsuuttaan äidin "hommia" seuraten. Mutta, kuten olen sanonut, "aika aikaansa kutankin", nyt oli tämän kauden loppu, mutta ehkäpä jonkun uuden alku.

Parhaillaan keräilen voimia ansaitulla, palkallisella kesälomalla, jota yrittäjän arki ei tunne, enkä ole siitä vuosiin nauttinyt. On muuten hienoa :) Mutta, koska sääkin on nyt vihdoin aurinkoisen kesäinen, jatkan nautiskelua :)

Askarteluniloa hellepäiviinne!
terkuin Mira

10 kommenttia:

 1. Elämä on jatkuvaa muutosta. Voimia tulevaan ja kiitos kaikesta sitä, mitä olet kansamme jakanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Majan Molla! Asiat vaan joskus menevät niin, kuin niiden toivoisi menevän. Elämä kuitenkin jatkuu :)

   Poista
 2. Nauti kesälomastasi, ja toivottavasti tapaamme syksyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva! Kesä oli ja meni, mutta oli aivan ihana! Nähdään pian :)

   Poista
 3. Ihanaa lomaa sinulle, sen olet taatusti ansainnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Lomat oli ja meni, ihanaa olikin lomailla! Terkkuja!

   Poista
 4. Voi että, en ole Amalian tiloissa päässyt koskaan käymään, mutta tästä postauksesta tuli silti haikea olo. Tsemppiä tulevaan ja nautihan täysin rinnoin lomastasi! :)

  Terkkuja Päijänteen maisemista,
  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lotta, haikeaa todellakin.. Amalian liiketila oli minulle pitkään ja siellä koettiin kaikenlaista, se oli enemmän kuin seinät. Siellä oli sielu ja tunteet mukana. Näin se kuitenkin vaan on, välillä elämä vie muutoin mennessään. Terkkuja Säykkiin ;)

   Poista
 5. Kiitos Mira, niistä kaikista ihanista askartelu hetkistä, joita olen Amaliassa kokenut. Toivotan sinulle hyvää ansaittua kesälomaa. Ehkäpä törmäämme jossain;)
  T. Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips Pia! Amalian tiloissa tuli koettua ihania hetkiä. Toivottavasti nähdään taas!

   Poista

Kiitos kommentistasi!