Sivut

maanantai 10. elokuuta 2015

Hurahdin minäkin... värittämiseen :)

Kyllähän se villitys minuunkin kesällä iski, nimittäin väritysvillitys. Juhannuksena löysin kotoseutuni S-Marketista aikuisten värityskirjan, nappasin sen puoli huolimattomasti mukaani. Harmitti, kun mukana reissussa ei ollut kyniä. Kotiin päästyäni sitten aloittelin väritystä, ja kyllä. KYLLÄ, se on rentouttavaa, nautinnollista ja oikein mukavaa puuhaa!



Kesän aikana ja nyt syksyn alkaessa, olen ilokseni huomannut, että melkein kaikkien, pientenkin kauppojen valikoimissa on aikuisten värityskirjoja, ihan tuossa meidän "lähi-Alepassakin".  Kiitokset tästä LehtiPisteelle :) Lisäksi olen löytänyt ihania kirjoja myös Prismoista, CityMarketeista sekä Suomalaisesta Kirjakaupasta.

Ja eikä suotta. Värittäminen on vaan niin rauhoittavaa. Itse olen sitä mieltä että kaikki käsillätekeminen tekee hyvää meille kaikille. Värittämisestä on kirjoitettu paljonkin viime aikoina. Hidasta Elämää-sivusto kertoo 5 syytä, miksi värittäminen tekee aikuiselle hyvää. Helsingin Sanomat puolestaan kertoo, että värittämisen päämäärättömyys sekä hitaus lievittävät stressiä. Tämä on aivan huippua! Oli se sitten värittämistä, neulomista, virkkaamista, skräppäämistä, mitä vain. Hienoa, että ihmiset nauttivat käsillä tekemisestä.

Ja varohan vaan, tämä kaikki lisää luovuutta :)
terkuin, Mira




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!