Sivut

torstai 12. marraskuuta 2015

Joulufiilistelyä ja edullinen kalenteri-idea

Joulu se tulee kovaa vauhtia, kuvitella, muutaman viikon päästä sytytellään ensimmäisen adventin kynttilät. Ja joo, olen taas myöhässä... Ei ole hajuakaan tämän vuoden joulukorttimallista (vaikka just tänä vuonna ne piti aloittaa jo kesällä), ei ole itsetehtyjä joululahjoja (tuskin ehtii yhtä sukkaparia pukin kontiin) eikä taida sisustukseenkaan syntyä mitää jouluista.

Tai no, olen ollut ajoissakin joulun suhteen :) Kesällä askartelin malleja Kauneimmat Askartelut-lehteen. Tein sinne muutaman joulukalenteri-idean, joulukortteja sekä yhden korumallin.

Ylläoleva joulukalenteri syntyi edukkaasti. Paperipussit ovat Tukholman reissulta Lagerhausetista (paikka muuten jota rakastan yli kaiken), pakettilaput ovat vaatteiden hintalappu-tageja ja numerot vanhoja puisia kalenterinumeroita, jotka maalasin kaikki mustaksi, niin niistä tuli yhtenäisen näköisiä. Narut ja nauhanpätkät vaatelapuista sekä Tigeristä.

Odotan kuitenkin kovasti joulua.
Tuoksuja, kynttilänvaloa,
glögiä sekä ihania joulun makuja. 

Huomenna lähden käväisemään Tampereen Kädentaito-messuilla.
Ehkä nähdään!

- Mira

1 kommentti:

  1. Tää on ihana idea. Helppo ja edullinen. Ja ainakin sun toteutus on hirmu kaunis. Piilotetaanko näihin pusseihin sua miellyttäviä joulunodotusyllätyksiä vai kenen käyttöön olet tämän luvannut?
    Mulla oli viime vuonna ystävän kanssa kirjekuoriin tehty joulukalenteri, jonka ripustin vastaavaan tapaan narulle, keittiön seinälle, niinkuin näissä kuvissa tämä kalenteri näyttää olevan. Kirjekuorissa oli hyvänmielen "quotes" -lappuja. ^_^ (niin ja silmänruokaa tarjoavia kuvia idoleista myös)
    Ihanaa joulunodotusta - mulla on jouluvalmistelut myös yhtä "huonossa" mallissa kuin säkin kerroit.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!