Sivut

tiistai 1. joulukuuta 2015

Leimasin-ihanuuksia ennakkotilaukseen

Ilokseni voin kertoa, että helmikuun Leimailuviikonlopun kunniaksi, nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia hollantilaisen Stampinbackin leimasimia. Voit osallistua yhteistilaukseen, joka toimii niin, että tee tilaus normaalisti Stampinbackin sivuilla. Kun olet tehnyt tilauksen, kirjoita Comments-kohtaan AMALIA. Tällöin leimasimet toimitetaan yhdessä muiden ennakkotilausten kanssa suoraan Amaliaan juuri ennen helmikuun kursseja ja jaetaan kursseilla tilaajille. Leimasimet maksetaan tilauksen yhteydessä suoraan Stampinbackille, joko heidän tililleen SEPA-maksuna tai PayPalilla (johon tulee pieni lisä).

Tilausten deadline on 12.1.2016, jolloin viimeistään pitää olla rahat Stampinbackin tilillä.
Ennen maksamista, odota vahvistusmaili, jossa tarkemmat maksuohjeet.

Tilattavissa on puolikkaat arkit (ei yksittäiset leimasimet eikä kitit):
http://www.stampinback.nl/index.php?item=&action=page&group_id=10000044&lang=en
Niiden hinta on 14,95 euroa/arkki  + 1 euro postimaksua (normaali postimaksu yhtä puolikasta arkkia kohti olisi 3,95 euroa).

Stampinbackin leimasimilla tehtyjä kortteja voi ihastella täällä:
http://stampinbackart.blogspot.fi/
https://www.pinterest.com/stempelmuts/

Kannattaa käyttää tämä tilaisuus hyväksi. Ensimmäiset tilaajat saavat tilauksen yhteydessä valita itselleen listalta lahjaksi ylimääräisen pikku leimasimen.


Jos et tule kurssille, mutta haluaisit osallistua yhteistilaukseen, voit sopia kanssani noudosta tai leimasimien toimituksesta postitse. Leimailuviikonlopun kursseilla leimaillaan Liesbethin leimasimilla. Ne ovat pääasiassa hollantilaisen ArtJourneyn (www.artjourney.nl) leimasimia. Myös näitä ihanuuksia on tulossa jonkin verran Amaliaan myyntiin. Niistä lisätietoa hiukan myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!