Sivut

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Maze eli Pieni Taiteltu Kirjanen

Verta, hikeä ja kyyneleitä eli videoeditointia Niinan tapaan. Tämän videon piti tulla ulos jo pari päivää sitten mutta jälleen kerran menin tekemään jotain uskomattoman typerää ettei mitään rajaa...

Ne teistä, jotka osaavat tehdä Maze- kirjan, tietävät jo että sen saa tehtyä muutamassa minuutissa. Loistavaa eikö? TÄMÄN videon perusteella siihen menee melkein...noh, ainakin tosi kauan. Alunperin minun piti nopeuttaa taittelu- ja liimauskohdat, sillä ne ovat katsottavina aika tylsiä, mutta jälleen kerran taistelussa editointiohjelma vs. Niina, ohjelma voitti. Ei siinä mitään jos olisin kerralla uskonut että se mitä halusin tehdä ei välttämättä onnistu ohjelmalla jota käytin, mutta kun ei niin ei. Näköjään on paljon hauskempaa hakata päätä seinään pari päivää ja sitten itkeä pillittäen julkaista se pätkä jonka oli saanut alunperin valmiiksi parissa tunnissa. Hyvä minä.

Tässä Amalian uusin video:

11 kommenttia:

 1. Kiitokset Niina! Hyvä tämä on, ja ainahan on hyvä, että on parantamisen varaa:) Ei muuta kuin uutta putkeen!

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä video Niina, kyllä tämän mukaan osaa varmasti tehdä Maze-kirjan ja kun tekee niitä kymmenen, niin johan viimeinen käy sitten sukkelaan.

  VastaaPoista
 3. Ihana video, kiitos. Tämä selvensi vielä aikaisemmin kokeilemaani.

  VastaaPoista
 4. Sääli hyvä ihminen pääparkaasi ja julkaise heti se mikä valmistuu!!

  VastaaPoista
 5. kiitos selkeästä videosta :) Täytyy joku päivä testata :D

  VastaaPoista
 6. Nyt on eka kirja tehty. Kiitos hienosta videosta.

  VastaaPoista
 7. Hei, kiitos selkeästä ohjevideosta! Ensimmäiset kirjat tehty ja lisää tulee "ovista ja ikkunoista" ;D

  VastaaPoista
 8. Kiitos ohjevideosta! En ollut ennen nähnyt tällaistä ohjetta ja tämä onkin varmaan itse keksimäsi? Olen tehnyt näitä paljon ja kivaa ja helppoa oli! Saa myös tehtyä nopeasti! KIITOS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itse keksinyt tätä(kään) ohjetta, vana löytyi internetin ihmeellisestä maailmasta :) Samainen ohje löytyi kyllä yhdestä aikanaan hankkimastani kirjansidonta-kirjasta, että tuttu on tämä ohje maailmalla. Askartelun iloa!

   Poista
 9. Netistä löytyykin yllättävän paljon kaikkia hyödyllisiä vinkkejä askarteluun. Tosi kivoja vinkkejä täällä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!