Sivut

tiistai 12. heinäkuuta 2011

P*skarteluhaaste #98

Parempi myöhään kuin ei ollenkaan...

Tässä pienen lomailun välissä, tsekkasin tämän kertaisen P*skarteluhaasteen ja innostuin tekemään yhden uuden sivun "Elämäni Aakkoset" -minialbumiin. Tein sivun D-kirjaimesta, jossa on kuva minulle tärkestä, ensimmäisestä autosta, jonka muistan, Datsun 100A:sta. Itkin vuolaasti, kun tämä iskän "Satikka" aikanaan vaihdettiin tuoreempaan, isompaan autoon.


 Albumi etenee hitaasti, mutta varmasti. Sen pohjana on Paperitaivaan Jenniltä IS11 -tapahtumassa ostamani pahvinen minialbumi-pohja, jossa on sopiva määrä sivuja. Tai, no sivuja on 20, mutta yhdistän muutaman hankalan aakkosen tai teen pari lisäsivua, niin pääsen aakkosten oikeaan lukumäärään.

Albumin sivut koostuvat samanlaisista elementeistä, jotta kokonaisuus säilyy selkeänä. Kaikki paperit, joita käytän, ovat My Mind´s Eyen 6x6 -tuumaisesta paperikosta. Jokaisella sivulla on Fiskars-pipariympyrä kahvaleikkurilla leikattu ympyrä, jonka sisällä on ranskalaisen Djecon kirjaintarra. Djecon tarroihin ihastuin Lapsi-messuilla Hiivisketun osastolla. Olen nähnyt niitä myytävän myös Stokkalla.

Kiitos Viiville hienosta luonnoksesta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!