Sivut

torstai 9. helmikuuta 2012

Pieni arvonta Amalian Ystäville

Ystävänpäivä lähestyy... En ehtinyt tehdä yhtään korttia tänä(kään) vuonna, en ehtinyt laittaa ystävänpäiväkortti-iltoja tälle vuodelle. Selityksiä löytyy, mutten lähde niitä tässä ruotimaan.

Tiedän, että Amalialla on Ystäviä ja haluan palkita teitä pienellä ihanuudella. Kirjoita kommentti, tuonne alle, miten olet päätynyt Amalian ystäväksi/lukijaksi, miksi käyt lukemassa tätä blogia ja mitä ehkä toivoisit lisää.

Arvon kaikkien Ystävänpäivään 14.2. klo 23.59 mennessä kommentin jättäneiden kesken yhden ylläolevan vaaleanpunaisen työkalusetin.

Jos haluat tuplata mahdollisuudet voittaa tämä palkinto, käy tykkäämässä Amaliasta myös Facebookissa. Toinen samanlainen palkinto arvotaan kaikkien Facebook-tykkääjien kesken.

60 kommenttia:

 1. Joskus googletin skräppäystä ja eksyin näille sivuille :)
  kiva arvonta vaikkaki ykkösenä kommentointi ei ehkä tuota tulosta mut onneks on facebook mahdollisuus olemassa....
  Mä tykkään skräppäysjutuista enkä osaa ny muuta ees miettiä..

  VastaaPoista
 2. Enemmän seurannut facebookissa, mutta en muista yhtään miten tänne löysin, luultavasti google hakusanalla askartelu.

  VastaaPoista
 3. Voikun ihana .Tälläistä työkalua uupuiskin .

  VastaaPoista
 4. En muista miten aikoinaan tänne päädyin, varmaan se liittyi jotenkin skräppäykseen :) Käyn katsomassa kivoja vinkkejä askarteluun, saamassa inspiraatiota ja toisinaan olen ostanut tätä kautta hyviä tuotteitakin.

  VastaaPoista
 5. Terveiset Brooklynista! Me Soman leidit olemme loytaneet tanne ihan vahingossa surffailessamme netin ihmeellisesta ja loputtomassa bitti maailmassa. Hakusessa varmaankin ollut muiden (suomalais)napertajien etsinta ;) Sulla onkin paljon kivoja ideoita!

  VastaaPoista
 6. En muista miten eksyin ekaa kertaa sivuille. Ideat on aina tervetulleita. :D

  VastaaPoista
 7. Ihana pikkuinen arvonta, sopii todella ystävänpäiväteemaan! Tarvitsisin tälläisen sirkka-työkalun, toivottavasti onni olisi mukana arvonnassa kohdallani!

  VastaaPoista
 8. Miraan tutustuin Tuomarilan Marttojen kautta :D. Ja sitten Amaliaan tietysti Miran kautta.
  Mervi

  VastaaPoista
 9. Tunnen Miran aikojen takaa :) ja fbn kautta päädyin näille Amalian sivuille. Askartelu on ihanaa ja niin on Amalian sivutkin <3 LeenaZ.

  VastaaPoista
 10. Jotain Googletin askarteluun liittyvää ja eksyin tänne ihailemaan,mukavia vinkkejä olenkin löytänyt.

  VastaaPoista
 11. Ei ole muistikuvaa miten päädyin tänne...mutta varmaan niin kuin moneen muuhunkin mukavaa blogiin eli surffailemalla ...ja sitten oltiinkin koukussa!

  VastaaPoista
 12. Amalian löysin ihan livenä joskus vuonna 2009 leimailutaivaassa ja tutustuin Miraan. Sitten pääsin tekemään kouluprojektia ja lopulta harjoitteluakin! ^_^ Amalian blogia olen seurannutkin meidän ensitapaamisesta asti epäsäännöllisen aktiivisesti. ;)
  Amalia videot on nyt olleet tosi hyvä juttu. Tarjoukset ja arvonnat aina kiinnostaa. Myös kaikenlaista muuta käsillä tekemistä olisi mukava seurata Amalian blogissa, paperiaskartelun lisäksi... ;D

  VastaaPoista
 13. Minä olen alkanut seurata blogia ystävän vinkkauksesta ja haluan kokeilla onneani arvonnassa! :)
  Riinukka

  VastaaPoista
 14. Jaa. Olisikohan ollut entressen sinellin pajapäivässä varmaan 3v sitten törmännyt Miraan ekan kerran ja aika monesti sen jälkeen erilaisissa tapahtumissa ja työpajoissa. Amaliaan olen tehnyt tuloani siitä saakka siinä onnostumatta. Onneksi on blogi ja facebook.

  VastaaPoista
 15. Jaa. Olisikohan ollut entressen sinellin pajapäivässä varmaan 3v sitten törmännyt Miraan ekan kerran ja aika monesti sen jälkeen erilaisissa tapahtumissa ja työpajoissa. Amaliaan olen tehnyt tuloani siitä saakka siinä onnostumatta. Onneksi on blogi ja facebook.

  VastaaPoista
 16. Löysin sivuillesi maijun korttigallerian sivuilta.
  Käyn ideita etsimässä. Askarteluohjeita lukemassa.
  Ja olen myös ostanut tuotteita sivujesi kautta.

  VastaaPoista
 17. Taisin tässä parin päivän sisällä hakea blogilistalta käsityöblogeja. Itse olen innostunut kirjoittamaan blogiani ja täältä blogistasi olen löytänyt paljon mielenkiintoisia kirjoituksia :)

  ATC-korttiharrastuksen starttaaminen kiinnostaisi myös... :)

  VastaaPoista
 18. Seuraan blogia saadakseni hyviä ideoita!! T Annika

  VastaaPoista
 19. Tutustuin Miraan työväenopistonkursseilla vuosia vuosia sitten ja sain viestin kännykkääni Amalian synnystä joten mukana ollaan oltu kokoajan. Yhdyn Anonyymin sanoihin että seuraan blogia saadakseni hyviä ideoita. seuraan kyllä Miraa fb:ssäkin. Amaliassakin on tullut parikertaa käytyä, mutta liian harvoin kuitenkin.

  VastaaPoista
 20. Eka kerran tapasin Miran n. 2½ vuotta sitten Sinellissä Miran pitämällä skräppikurssilla ja siitä lähtien oon ollu koukussa ja Amaliassa käyn sekä kräppäämässä että muuten vaan, kun on tulossa vieroitusoireita... Tällä sivullakin käyn varmaan harva se päivä katsastamassa mitä uutta tai kertaamassa ohjeita.

  VastaaPoista
 21. Löysin Amalian Askartelut jonkun blogin kautta ja jäin heti koukkuun. Blogissa on kivoja ohjeita/vinkkejä ja mukava henki. Amalian askartelijat ovat idearikkaita. Oli myös mukava tavata Mira syksyllä Leimailutaivaassa.

  VastaaPoista
 22. Päädyin Miran asiakkaaksi Sinellin kautta. Etsin työpaikalleni Askartelu-Paskartelu-ohjaajaa ja bongasin hänen nimensä Sinellin kurssilistasta. Minut vei mukanaan askartelun maailmaan ensimmäinen korttikurssi työpaikalla. Ensimmäisestä käynnistäni Amalian liikkessä asti olen pitänyt Miran kursseja/neuvoja/asiakaspalvelua sydämellisenä ja aidosti kiinnostuneesti. Käyn sivuilla päivittäin ja tuntuu, että saan aina "hyvänolon" tankkauksen. Kiitos! Riitta T

  VastaaPoista
 23. Miraan tutustuin siskoni kautta. Ystävänpäivänä jokunen vuosi sitten pidettiin ensimmäinen skräppäyskurssi täällä Äänekoskella ja harrastus vei mukanaan. Blogissa tykkään eniten malleista esim. korteista mitkä on nopeaita tehdä ja materiaalivalinnat hyviä ja simppeleita. Melkein kaikkea löytyy omista valikoimista. Malleissa etenkin kiva kun on huomioitu mitä voi helposti tehdä lasten kanssa. Terveisin Pia

  VastaaPoista
 24. Leimailutaivaassa kävin myyntiosastolla. Olisi tarkoitus vierailla putiikissakin. Joka tapauksessa täällä blogissa on hyviä ohjeita! Kierrätysmateriaalien tai jämien hyödyntämisestä askartelussa saisi olla juttua ylipäänsä enemmänkin netissä.

  VastaaPoista
 25. Taisipa olla Leimailutaivaassa, kun ensi kerran tavattiin. Tuolloin kuulin, että Amalia kauppa sijaitsee Espoossa... siis näin espoolaisena pitää tietenkin suosia oman kaupungin "pikkukauppoja", jos mahdollista. Miran järjestämät pihakirpparit kesällä on mielestäni hyvä idea. Toivon, että jaksaisit järjestää niitä jatkossakin.
  Blogeissa surffailen saadakseni uusia ideoita...
  -Raili-

  VastaaPoista
 26. En kyllä yhtään muista koska olisin ekan kerran tänne eksynyt. Siitä on jo aikaa, mutta tykkään kyllä poiketa täällä kurkkimassa säännöllisesti.

  VastaaPoista
 27. Intohimona tapahtumassa ekaa kertaa tavattiin ja sen jälkeen säännöllisen epäsäännöllisesti täällä vierailen uusia ohjeita metsästämässä.

  VastaaPoista
 28. Minä tutuistuin Miraan noin vuosi sitten Amalian-päivänä kun oli toritapahtuma ja ihmettelin et mikäs putiikki tämä on, no Mirahan kertoi ja minähän jäin koukkuun.Nyt käyn Amaliassa melkein viikottain. Amalia on melkein minun toinen olkkari, siellä on niin ihana ilmapiiri ja ihmiset jotka käyvät ovat tosi mukavia.

  VastaaPoista
 29. Blogeja seuraamalla olen tähän blogiin tutustunut, viime syksyn Leimailutaivaassa näin sinut Mira ekan kerran livenä : ) Teet hyviä ohjeita, viimeksi eilen katoin videopätkää, jossa opetit wc-rullasta tekemään minialbumin. Kiitokset kaikesta ja jatka vaan samaan malliin. Arvonnassa mukana siis : )

  VastaaPoista
 30. Ihania ideoita askarteluun! :)

  VastaaPoista
 31. Piipahdin ihastuttavassa puodissa lähiasukkaana ja sain linkin tälle sivustolle. Monesti olen puodin ohi kulkenut, mutta tällä kertaa se oli myös auki, joten oli pakko astua sisälle ja ilmapiiri olikin todella lämminhenkinen.

  VastaaPoista
 32. Joskus viime vuonna jotain ohjetta netistä hain ja ainut järkevä, ihana ja sopiva löytyi täältä, TADAA!

  VastaaPoista
 33. Ensimmäsitä kertaa olen, enkä edes eksynyt tänne tietoisesti sillä, että arvonta on käynnissä. Vilin verstaan linkkilistan kautta tulin, ajattelin kurkata mitä täältä löytyy :).Mielelläni mukana arvonnassa !

  VastaaPoista
 34. Työpaikan käsityökerhon jäjestämien kurssien yhteydessä tutustuin Miraan ja Amalia askarteluun. Nyt innostunut blogeista ja eksyin siten tänne!

  VastaaPoista
 35. Kaverin kautta tulin tutustumaan amaliaan Espooseen, mutta muistaakseni jo ennen sitä linkkailujen kautta löysin tänne blogiin. Blogissa on ihania ideoita ja usein tulee kurkittua myös amalian tarjoamia kursseja yms tapahtumia!

  VastaaPoista
 36. Päädyin Amalian sivuille muistaakseni jonkun askartelublogin kautta. Sen jälkeen olen palannut tänne etsimään ideoita ja ihastelemaan muiden aikaansaannoksia.

  VastaaPoista
 37. Täällä olen ollut lukijana jo kauan ja feissarissakin tykkäillyt. Miksikäs en, sillä ihania juttuja kummassakin.

  VastaaPoista
 38. Oijoijoiii, eyelet-laite multa puuttuiskin ja miettinyt hommaamista jo pitkään! En muista miten aikoinaan tänne löysin. Ensin kävin silloin tällöin vain katselemassa, mutta amalian askartelijoiden myötä piti tilata blogi ihan google readeriin. Kaikkia skräppäysjuttuja mielelläni luen, eli niitä saa olla lisääkin.

  VastaaPoista
 39. Hyvää ystävänpäivää sinulle Mira!
  Ihanuuksia näillä sinun sivuillasi olen valitettavasti aivan liian harvoin käynyt ihastelemassa. Lieneekö syynä tuo minuun puraissut neulomis-amppari ;)
  Tähän arvontaan voisin kuitenkin ottaa osaa. Muuten tuo Pian tekemä kortti on tosi kaunis ;)

  VastaaPoista
 40. Amalian blogiin päädyin toisen askartelublogin kautta ja siitä asti olen kurkkinut täältä uusia ideoita.
  Liikkeessä olen käynyt Merkun korttikurssilla ja tulen muuten huomennakin :)

  VastaaPoista
 41. Marikan askartelua ja elämää blogin kautta löysin Amalian blogin ja Amalian blogin kautta - oliko se vasta viime vuonna - "pihan perukoilta" Amalian ja nyt on tullut tutuksi Mira ja amalialaiset askartelijat. Työpäivä käynnistyy Amalian blogia vilkaisemalla mitä kivaa se Mira on blogiin ennättänyt iltahämärissä laittamaan ja työviikko päättyy yleensä Amaliaan =) Amalia on tärkeä henkireikä monelle ja Mira hengen luoja. Kiitos Mira!
  -Sari-

  VastaaPoista
 42. Kivoja ohjeita, mukavaa näprättävää itsellekin. Löysin tämän joskus aikoinaan facebookista (voi olla että myös toisen blogin kautta. Varmaksi en osaa sanoa :).

  VastaaPoista
 43. Hyvälle ystävälle hyvää ystävänpäivää. Vähän samanlainen tapaus sattui minullekin Mira. Siis kortit jäi tekemättä tänä(kin) vuonna, vaikka parille ryhmälle niitä opetin. Kiitos hyvästä blokista, täällä on mukava vierailla.

  VastaaPoista
 44. Jyväskylän Papruilu-tapahtuma taisi olla ensikosketus Amaliaan, ja siitä lähtien on tullut kaikkia blogeja seurailtua uusien tapahtumien ja hyvien vinkkien toivossa. Nimenomaan kaikki hienot ideat ovat tämän blogin paras juttu! :) Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 45. Amalian sivuille on helpompi tulla, kuin sinne paikanpäälle. Vaikka mieli ois tehnyt monta kertaa (-:
  Hyvää ystävänpäivää Miralle t.Kristiina

  VastaaPoista
 46. Mukavaa ystävänpäivää sinulle! Tällainen työkalusetti olisi tarpeen :o)

  VastaaPoista
 47. Amalian sivuja seuraan joka päivä ja paljon olen hyviä ideoita täältä saanut. Ja kivaa on ollut myös niillä kerroilla kun olen sinne päässyt askartelemaan. Jatka Mira saman tyyliin. Puistolassa viimeistään nähdään. Laitatko tänne jotain tietoa mitä tuotteita otat sinne mukaan? Ja hyvää Ystävänpäivää.

  VastaaPoista
 48. HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!
  Askarteluohjeita yms. haen tästä kivasta blogista.
  Herttainen arvonta :)
  -Minna-

  VastaaPoista
 49. Mukavaa ystävänpäivää. Täältä saa mukavia vinkkejä ja kiinostaa myös nuo järjestämäsi kurssit ehkä jonain päivänä tulen mukaan.

  VastaaPoista
 50. Mukavaa ystävänpäivää. Täältä saa mukavia vinkkejä ja kiinostaa myös nuo järjestämäsi kurssit ehkä jonain päivänä tulen mukaan.

  VastaaPoista
 51. Löysin tänne varmaankin jonkun blogin kautta. Täältä saa kivoja ideoita ja vinkkejä.

  VastaaPoista
 52. Minä löysin Amalian nyt helmikuussa leimailutaivaasta ja sen jälkeen sivusto etsittiin ja tallennettiin hetimiten suosikkeihin, jotta pääsen nopeasti sivuillenne.
  Kiitos loistavasta palvelusta Messuilla, ihania ihan uusia stansseja ostin... tuollaisia vihreitä en ole koskaan missään nähnytkään!!

  VastaaPoista
 53. Löysin Amalian syksyllä google hakurilla (Fiskars paperileikkuri pyöröterällä :) )Kiva löytö, siitä lähtien olen seuraillut näitä sivuja. Täältä löytyy kivoja ideoita.
  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 54. Olen viettányt viimeisen puoli vuotta ulkomailla ja nyt tulossa Suomeen. Táállá on ollut aikaa tutkia netin rajatonta askartelu sivuja. Sieltá bongasin sinut ja laitoin sivusi minun suosikkeihin.

  Pipsafi

  VastaaPoista
 55. Etsin mukavia askartelu blogeja seurattavaksi, kun itsekkin perustin oman blogin, amalia on ihana :)

  VastaaPoista
 56. Löysin tänne juuri äsken ihana-lehden kautta, ja haluaisin olla mukana arvonnassa :)
  hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 57. Eilen löysin Amalian haasteblogin kautta.

  VastaaPoista
 58. Löysin tänne facebookissa kaverin jakaman linkin kautta. :)

  VastaaPoista
 59. Heippa...
  Ensin tutustuin sinuun ja sitten blogiisi. Aina kun käyn täällä blogissa, tulee ikävä sinne. Harvoin pääsen, mutta iloitsen siitä että olet Mira olemassa ja olet antanut mahdollisuuden Amalian kautta kokoontua ja skräpätä yhdessä. Olet kiva, ope!
  Hyv:):) Yst:)v:)np:)iv:):)!!!

  VastaaPoista
 60. Hyvää ystävänpäivää!

  Löysin Amalian ihanien ystävieni kautta elokuussa 2011, kun he järjestivät polttareihini skräppäyspajan Miran ohjauksessa.

  Viimeksi Amaliassa haaveilin juuri tuollaisesta sydämenmuotoisesta pienestä leikkuualustasta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!