Sivut

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Ystävänpäiväarvonta suoritettu, Onnea voitosta Pirjeliina!

Voi teitä ihania ihmisiä! Todellakin mahtavaa huomata, että lukijoita on ja olen vilpittömästi kiitollinen kaikista ihanista sanoistanne tuossa Ystävänpäiväarvonnassa.

Arvonnassa onni suosi tällä kertaa täällä blogin puolella Pirjeliinaa. Tässä Pirjeliinan kommentti:
"Hyvälle ystävälle hyvää ystävänpäivää. Vähän samanlainen tapaus sattui minullekin Mira. Siis kortit jäi tekemättä tänä(kin) vuonna, vaikka parille ryhmälle niitä opetin. Kiitos hyvästä blokista, täällä on mukava vierailla."

Kiitos Pirjeliinalle sanoistasi. Laitan palkinnon sinulle kuoreen odottamaan.

Tämä ATC-kortti syntyi maanantai-iltana, kun testailtiin vähän taas uusia tekniikoita. Jos ATC-kortteilu kiinnostaa, katsasta täältä Amalian seuraava ATC-ilta.


Facebookin puolellakin arvonta on suoritettu. Onnea Terhi!

Arvonnassa apuna käytetty random.orgia.

8 kommenttia:

 1. Kiva kortti...Kumpa olisi ollut paikalla :(
  T. Mervi

  PS. seuraavaan kertaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mervi!

  Kokeiltiin Tiinan opastuksella PerfectPearlseja leimailun merkeissä. Kivaa oli!

  VastaaPoista
 3. Saakohan täällä blogissa tiedustella, olisiko kiinnostuneita ATC live-vaihtoon Vantaalla? Jonain lauantaina esim. Myyrmannin Café Bretagnessa, jonne on hyvät yhteydet.

  Saa ottaa yhteyttä! Sähköposti on diome(at)saunalahti(piste)fi

  ps. Puhe siis pelkästä vaihdosta, ei askartelusta.;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mira ihanasta voitosta, niitä ei ole monta sattunut elämän varrelle. Yhden muistan hyvin, VOITIN NÄÄS NUKENVAUNUTYÖNTÖKILPAILUT LAHDESSA, urheilukentällä ja sain palkinnoksi nuken! Kun menin kotiin sain selkään, kun olin luvatta lähtenyt urheilukentälle! Näin minulle on käynyt! Noudan kirjeen pikapuoliin.
  Korttisi on on ihana!

  VastaaPoista
 5. Elina, voin nostaa tuon tiedustelusi jokupäivä ihan tuonne postaukseen, OK? Livevaihtoa voidaan miettiä myös Amalian tiloissa, jos vaan Espooseen porukka eksyy. Kaffet kuuluu hintaan :)

  VastaaPoista
 6. Voi Pirjeliini sinua! Onnea hirmuisen paljon tästä pienestä, pinkistä ja sydämellisestä voitosta :)

  VastaaPoista
 7. Mira: on ok.:) Kiitos! Kuulostaa hyvältä tuo idea vaihdosta Amalian tiloissa myös.=)

  Nyt vasta huomasin vastauksesi, joten pahoittelut viivästyksestä.;) ATCsForAll -foorumilla ollaan tuota livevaihtoa myös suunniteltu, mutta toistaiseksi meitä olisi kolme kiinnostunutta. Tai sinänsä kiinnostuneita olisi kyllä enemmän, mutteivät asu edes kohtuullisen lähellä pääkaupunkiseutua.

  VastaaPoista
 8. ATC vaihtotapaaminen on 31.3. klo 14 Vantaalla, Myyrmannin Café Bretagnessa. Lisätietoja löytyy Koukussa Kortteihin -sivuston tapahtumakuvauksesta: http://koukussakortteihin.ning.com/events/atc-korttien-vaihtotapaaminen-vantaalla

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!