Sivut

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

TIlaa oma Cameo Amaliasta!

Nyt ensimmäisenä Suomessa Amaliasta Silhouette CAMEO. Aivan mieletön laite paperiaskarteluun! Olen ihmetellyt nyt viikon verran laitetta ja voin sanoa, että monipuolinen leikkuri on kyseessä.

Laite on nyt myynnissä messutarjoushintaan 399€ äitienpäivään 13.5. saakka. Otan tilauksia vastaan siihen asti osoitteessa mira@amalia.fi.
Silhouette CAMEO® on sähköinen leikkuri, jolla leikkaat mm. paperia, kartonkia, vinyyliä ja kangasta.

Mukana tuleva Silhouette Studio -ohjelma sisältää valmiita malleja, ja se on helppo hallita ja asentaa. Voi luoda Silhouette Studiolla omia malleja ja laajentaa kuvakokoelmaasi verkkokaupan laajasta valikoimasta. Verkkokauppaan ilmestyy, joka viikko ilmainen kuvio, jonka voit halutessasi lisätä omaan kokoelmaasi.

Voit myös leikata muotoonsa kuvakirjastosta tulostetun mallin (Print&Cut).

Silhouette CAMEOn asentaminen on helppoa, kytket vain laitteen tietokoneeseen.

Paketin sisältö:

·        Silhouette Cameo leikkuri – leikkaa jopa 30,5 cm (12”) leveydeltä
·        Silhouette Studio ohjelma – toimii tietokoneissa, joissa on Windows XP/Vista/7 ja MAC OS X 10.5.8 tai uudempi käyttöjärjestelmä
·        51 valmista mallia
·        virta- ja USB-johto
·        12” leikkuualusta
·        leikkuuterä
·        10 $ arvoinen latauskortti Silhouette Online Store -verkkokauppaan
·        käyttöohje
·        2 vuoden takuu


7 kommenttia:

 1. Tämä kyllä kiinnostais. Joko olet kokeillut enemmän? Jos hieman avaisit koneen käytöstä? Mites kestää terä ja matto? Saako niitä sinun kautta myöhemmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole menneen viikon messukiireiden aikana laitetta juurikaan testailla, mutta AA-testitiimi testailee laitetta parhaillaan. Terän kesto riippu paljon, mitä materiaalia sillä leikkaa, mutta terän pitäisi kyllä olla ihan kestävä. Leikkuria saa Amaliasta myöhemminkin, hinta tosin saattaa muuttua.

   Poista
 2. Voih. Tämä kyllä niin olisi ihana ja käytännöllinen. Ehkä myös tarpeellinen ja välttämätön? Pitää vielä hetki perustella itselleen moista. Ehkä äitienpäivälahja idea miehelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän askartelija ei tarvitsisi... Olen tätä laitetta ihastellut ja haaveillut jo pidemmän aikaa. Nyt sen saapuminen käyttööni on lähempänä kuin koskaan :) Cameon monipuolisuus ja käyttömahdollisuudet on todella(kin) houkuttelevat.

   Poista
 3. Moikka! Myytkö pelkkiä teriä/liimapintaisia mattoja koneeseen? Tai tiedätkö voiko Suomesta mistään ostaa?

  VastaaPoista
 4. Hei! Minäkin olisin vailla teriä ja mattoa? Olen saanut marraskuussa kyseisen laitteen ja en ole vielä onnistunut kunnolla leikkausjälkien kanssa. Repii ja tekee huonoa jälkeä?? Onko muilla samoja kokemuksia? Terää olen säätänyt ja kokeillut eri vahvuuksiin...Ilmeisesti olen saanut "telottua" terän jo uutena.

  VastaaPoista
 5. Onko kokemuksia siitä, että silhouette cameo ei leikkaa ensimmäistä objektia (kirjain/numero/kuva/tms) kokonaan? Esim. jos alussa on kirjain L niin laite saattaa jättää leikkaamatta kirjaimen pitkän sivun, tai jos alussa on vaikka kirjain A niin laite saattaa jättää leikkaamatta A:n keskustan. Onko muilla ilmenny samaa ongelmaa? Missä vika? Terä vaihettu, ei vaikutusta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!