Sivut

torstai 3. toukokuuta 2012

On(ko) messujen jälkeistä elämää? Jep.

Kahdet isot messut, peräkkäisinä viikonloppuina takana ja tämä täti sanoo että, HUOH! Blogissa, kuten muussakin askarteluun liittyvässä elämässä on ollut kovin hiljaista, olen nauttinut poikien kanssa arkipuuhista, haravoinut koko pihan puhtaaksi talven roskista, siivonnut Amalian varastot ja hyllyt uuteen uskoon, olen vain ajatellut tekemättömien töiden listaa sekä teitä lukijoita. En vaan ole kertakaikkiaan jaksanut rutistaa ulos mitään.Tässä muutama kuva viime viikonlopun Helsingin Kädentaito-messuilta. Kuvat ovat sunnuntailta, ennen kuin asiakkaita ehti saapua paikalle. Messut oli mukavat ja kiitokset kaikille Amalian osastolla vierailleille!

Ensi viikolla saadaaan päätökseen yhden ison projektin kuvaukset. Talven aikana olen työstänyt WSOY:n JUJU-kirjakerhoon tulevaa kirjaa, joka ilmestyy loppuvuodesta. Eli kaikenlaista kiirettä on mahtunut kuluneeseen talveen.

Ihanaa aina jutella teidän kanssa messuilla,
mieletöntä porukkaa ollaan me askartelijat!
Kevääntuoksuista ja askarteluntäyteistä viikonloppua kaikille!
3 kommenttia:

 1. Hienoa! Kuulin tänään sinun haastattelun Yle Puhe - kanavalta, ihan vahingossa yhtäkkiä kuulin tutun nimen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, unohdin kuunnella koko haastattelun. Täytyypä suunnistaa netin syövereihin kuuntelemaan se :)

   Poista
 2. Iso kiitos arvontavoitosta! Hassua oli se, etten tiennyt osallistuneeni mihinkään. :D Mutta ihana leikkuri, pääsee varmasti käyttöön!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!