Sivut

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Jatkossa surruttelen myös Dremeleillä

Nyt tämäkin on julkista. Sain alkuvuodesta mukavan yhteydenoton: blogini oli valittu Kuukauden käsityöblogiksi Dremelin ylläpitämälle Kädentaidotblogi-sivulle. Pian tämän jälkeen minulta pyydettiin tekemään bloggaus, sen jälkeen päädyinkin valituiseksi bloggaajaksi Kädentaidot-blogiin. Olen pestistä oikein otettu ja otin sen oikein mielelläni vastaan. Hassua on, että olen haaveillut Dremelin hankinnasta jo vuosia, mitään kuitenkaan asian eteen tekemättä, joten tämä pesti osui oikein nappiin.


Työni Dremelin bloggaajana tulevat varmasti olemaan kevyempiä askartelujuttuja kransseista erilaisiin tuunauksiin, huonekalujen entisöintiä unohtamatta. Olenkin jo koetestaillut erilaisia laitteita ja, olen ihastunut! Ensimmäisenä tutustuin paremmin Dremelin kuumaliimapistooliin, joka on tarkoitettu hiukan järeämpiin liimaushommiin, ja sehän toimi kuin unelma.


Olen aikalailla kranssi-ihmisiä, ideoita niihin on valtavasti ja toteutuksen alle tällä kertaa tuli Puuhelmi-kranssi. Kranssiaskarteluissa kuumaliimapistooli on melkolailla ehdoton apuväline, liima kuivuu nopeasti, pitää kiinni monenlaisia materiaaleja ja antaa mahdollisuuden liimata nopeasti paljon tavaraa kiinni haluttuun kohteeseen.  Minulla liimattavana oli iso kasa puuhelmiä styrox-kranssipohjaan.


Liimaaminen kuumaliimapistoolilla sujui oikein hienosti. Puuhelmet pysyivät paikallaan hyvin ja liima kuivui nopeasti. Puuhelmiä kranssiin kului 2 isoa purkillista ja liimapatruunoita ainakin 6kpl.
Kranssista tuli mielestäni oikein keväinen ja iloisen värikäs.


Paljon surisee ideoita päässä, katsotaan mitä seuraavaksi valmistuu :)

6 kommenttia:

 1. Vau! Kävipä kivasti :) Komea on kranssi, ihanan pirteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kranssi on munkin mielestä mukavan iloinen, näin aurinkoiseen kevätpäivään :)

   Poista
 2. Hienoa ja menestystä.
  Kiva kranssi.

  VastaaPoista
 3. Voi mikä keväinen väriloisto =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, värit osuivat kyllä munkin mielestä oikein nappiin. Ensin ajattelin vihreää sävymaailmaan, mutta tämä kranssi loistaa kilpaa keväisen auringon kanssa :) Aurinkoisia pääsiäispäiviä sinulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi!