Sivut

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Minialbumi: Kesä 2011, 91vuotta

Skräppäystäkin pitkästä aikaa.. Tämä minialbumi syntyi jo jokunen aika sitten, aiheena minissä on kesä 2011 ja meidän perheen ikä tuona kyseisenä kesänä. Juu, ei ihan tavallinen aihe, mutta kun löysin kivat kuvat kesältä 2011, tuli mieleen tuo aihe, jokaisen ikä tuona kesänä ja siitä se sitten lähti.

Minulla on jo jonkin aikaa ollut "ostokielto" (itselle, omiin varastoihin, Amalian onkin sitten eri juttu) ja yritän skräppäillä tarvikkeista, joita askartelukopperostani löytyy. Sieltä löytyi myös tämä valmis minialbumipohja, jonka olen aikanaan ostanut Paperitaivas -nimisestä kaupasta, joka on jo valitettavasti lopettanut toimintansa. Muutenkin kaikki koristeet, tarrat yms. ovat omia vanhoja varastoja, sen kummemmin niitä erittelemättä.
Valokuvat tulostin mustavalkoisiksi, koska albumin värit olivat niin krikkaat. Albumista tuli oikein kiva. Tykkään. Sen ihanan kesäisen raikkaista väreitä, kesäisestä fiiliksestä ja toki siitä, että tulipahan laskettua koko perheen yhteenlaskettu ikäkin edes kerran elämässä :)

Skräppäys on myös kivaa kesäpuuhaa! Varsinkin minit, kun ne valmistuu niin nopeasti.

Kesäiloa ja askartelunnautintoja!
- Mira

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!