Sivut

tiistai 13. elokuuta 2013

Arjen mahtavuutta ja kurssikalenterin täydennystä

A-R-K-I, Arki, mikä ihana nelikirjaiminen, suomalainen sana. Tänään tuntuu siltä, että kauneudellaan ohittaa Äiti-sanan, joka on joskus listattu suomenkielen kauneimmaksi sanaksi. Kesä on aina aivan ihanaa aikaa, mutta kyllä se arkikin maistuu.

Eilen hankittiin pienimmälle poikaipanalle eskarireppu, "mitäs tänne laitetaan, äiti?, kirjoja vai?". Ei sitten ladattu oman kirjahyllyn lastenkirjoja vaan laitettin sinne penaali ja purkillinen xylitol-pastilleja :) Kolmikon uudet kengät laitetiin eilen riviin odottamaan tätä päivää. Vaatteetkin viikattin jo illalla ja ainakin ensimmäinen arkiaamu oli mukava ja kiireetön. Juu, tiedän, kyllä ne siitä syksyn mittaan muuttuvat..Sinne ne sitten läksivät. Aamu oli todella sateinen, syksy koitti ihan kirjaimellisesti. Pojat koulutielle ja äiti kunnolla töiden pariin. Päivä on mennyt kuluneiden viikkojen rästitöitä kuroessa, mutta enempää kehumatta, olin oikein ahkera.


Syksylle riittääkin tohinaa. Monenmoista projektia on vireillä, osasta kuulette hiukan myöhemmin.. Mutta suuri osa syksyn kursseista on nyt päivitetty Amalian blogin kohtaan kurssit, linkkiin pääset tästä, KLIK-KLIK. Upeita kursseja on taas tiedossa, melkein toivon, etteivät ihan kokonaan täyttyisi, että mahtuisin itsekin mukaan jollekin :) Kursseja on vielä tulossa lisää, joten kannattaa tarkkailla kurssit sivustoa ahkeraan. Kurssipaikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tässä esimakua Paperiliittimen Riikan tulevan syksyn kurssista:

Mukavia, askarteluntäyteisiä arkipäiviä teillekin!
Minä nautin nyt tästä,
ihan tavallisesta,
työntäyteisestä arjesta.

- Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!