Sivut

tiistai 15. lokakuuta 2013

ColorHill tuotteista tehtyä, Skräppäyssivu Veeralta

Jokunen aika sitten huhuilin täällä blogissa "tuotetestaajia" ihanille ColorHill uutuuksille. Ja kyllä, hakemuksia saapui kymmenittäin, aivan mahtavaa! Valinta oli todella vaikea, mutta jonkinlainen valinta oli kuitenkin tehtävä. Hain neljää testaajaa, mutta hiukan oli pakko lipsua ja pakata viides tuotepaketti.. :)

Tuotteet läksivät sattumanvaraisessa järjestyksessä valituille. Ensin tavarat pakettiin ja sitten nimi päälle. Pakkauksessa oli ColorHill-tuotteiden lisäksi muutama yksivärinen skräppäys-paperi 12 x 12 tuumaa sekä kirjaintarroja. Muuten omien tarvikkeiden käyttö oli sallittua.

Tässä ensimmäinen tarvikkeista syntynyt työ, eli skräppäyssivu, jonka on toteuttanut Veera.

Ja tässä Veeran kertomus sivun synnystä:
"ColorHillsin ihanat paperit olivat ihanan pirteitä, joten halusin käyttää kuvaa, jossa toistuisi papereiden värit. Suunnittelin ensin mihin haluan laittaa kuvan. Tämän jälkeen pohjustin sivua hieman gessolla, joka tuo taustaan hieman eloa. Kuvan alle tein gelatoseilla vesivärikuvioita. Kerrostin kuviopapereita ja cameolla leikattuja nuolia kuvan alle. Yhtenä paperikerroksena käytin valmista tarinointikorttia, jossa oli "Enjoy"sana. Yhdistin tuon sanan cameolla leikkaamaani Every day -sanaan, joka muodostaa sivun otsikon. Sivu kertoo arkipäivän pienistä iloista, joista saa nauttia, kunhan pitää silmät auki ja huomaa ihanuudet."

Kiitos Veera! Ja ColorHill tuotteiden lisäksi Amalian kaupan sivuilta tulee löytymään ainakin gessoa sekä tuo upea Cameo-leikkuri.

Oikein mukavaa viikonjatkoa,
terkuin Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!