Sivut

maanantai 14. lokakuuta 2013

Mietteitä elämästä ja syksyn väriterapiaa

Täällä sitä ollaan, vaikka kovin hiljaista on ollut. Kaikenlaista myllerrystä on elämä tuonut tullessaan viime aikoina, sekä elämän iloja että surujakin on viimeiseen kuukauteen mahtunut.

Isoin asia töiden osalta on ollut Tiimarin konkurssi, joka on oli asiakkaanani melkein 1,5 vuotta. Monikaan ei ehkä tiedä, että tein Tiimarille isoa sisällöntuotantoa, eli huolehdin, että uusia askartelumalleja sekä -ohjeita oli Tiimarin nettisivuilla viikottain. Huolehdin neljästä mallintekijästä, jotka tekivät malleja, kuvautin heidän työnsä sekä päivitin kuvat ohjeineen nettisivuille. Lisäksi tuotin itse osan askartelusisällöstä, tein videoita ja kirjoitin Tiimarille blogia. Lisäksi pidin huolta neljästä muusta Tiimarin bloggaajasta. Projekti oli ihan huippumukava ja täytti kalenterini kivasti. Sitten, kuin salama kirkkaalta taivaalta. Työt loppuivat. Kalenteri tyhjeni.


Samaan syssyyn poika-ipanat ovat sairastelleet, tavallisia lasten syysflunssia ja -tauteja, joten aika on mennyt perusarjen pyörittämisessä. Lisäksi läheisen ihmisen sairastuminen vakavaan sairauteen on taas pistänyt miettimään asioita ja niiden tärkeysjärjestystä. Pitää muistaa, että se mitä ihmisellä on nyt ei välttämättä ole enää kuukauden kuluttua. Täytyy siis muistaa elää hetkessä ja nauttia tästä päivästä.


Onneksi uskon siihen, että asioilla on tapana järjestyä. Kun yksi ovi sulkeutuu, uusia avautuu ja niin on käynyt tälläkin kertaa (ja ihan huippuvauhdilla). Se, minkä raollaan olevan oven aukaisen, ei ole vielä varmaa, mutta varmaa on kuitenkin se, että Amalian uudet nettisivut ovat edenneet ja aukeavat ihan lähipäivinä.

Nettikaupan hyllyillä on nyt reilut 100 tuotetta, ei kovin montaa vielä, mutta niitä päivitän pikkuhiljaa, kun nyt alkaa olla tuon nettikaupan hallinta jo hyppysissä (ei muuten ole ollut ihan helppo homma, kun ei tuo tietokonemaailma ole ihan ominta juttua), joten kannattaa tarkkailla uusien tuotteiden ilmaantumista kauppaan päivittäin.  Toivon myös alkuun kärsivällisyyttä, jos paketti ei saavu perille ihan seuraavaksi päiväksi, nimittäin tilausten vastaanottaminen on sitten seuraava opittava asia kaupan hallinnassa.

Käypä myös kurkkaamassa Amalian lokakuun haaste, jossa askarrellaan SYKSYN VÄREISSÄ.

Tänään kuitenkin aurinko paistaa ja ruska on sanoinkuvaamattoman kaunis. Nautin siitä ja hitusen askartelun ilostakin, tosin töiden merkeissä.

SYYSAURINKOISIN ASKARTELUTERKUIN,
Mira

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!