Sivut

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Halloween kekkerit ja pieni TSI-vinkki

Me poikain kanssa innostuttiin suunnittelemaan meille pienet Halloween-kekkerit. Jokaisella poikaipanalla on lupa kutsua 3 kaveria viettämään hyytävän hauskaa Halloween-iltapäivää. Kekkerit järjestetään helposti ja vaivattomasti, mukavassa hengessä ja nyyttäri-periaatteella.

Tänään askarreltiin kutsuja ja taiteltiin jo pieniä yllätyspussejakin. Itse ihastuin Amalian puodin hyllyltä löytyneeseen paperikkoon, jossa oli kivat aiheeseen liittyvät värit, mutta paperit eivät kuitenkaan ole liian "halloweenia", joten loput paperit varmasti päätyvät muuhun käyttöön. Paperit ovat Echo Parkin setistä, nimeltään Chillings Worth. Haaraniitit olen joskus hankkinut Tiimarin ALE:sta ja puuvillanyöri on Tigeristä.


Ja tässä vielä tuon erityisen helpon pikkurasian taitteluohje:
- tarvitset yhden neliön muotoisen paperiarkin,
mallityössä 15 x 15cm


Halloweenin viettäminen jakaa kovasti mielipiteitä meillä täällä Suomessa. Itse tykkään kaikenlaisita juhlista, koska minun mielestä ei ole niin pientä aihetta, etteikö voisi juhlia :) Itselleni Halloween on enemmänkin sadonkorjuun ja syksyn juhla, syksyn upeissa väreissä. Meidän kekkerit täyttyvät haamuista, lepakoista sekä kurpitsoista. Mitähän jännää me keksitäänkään...

Jännittävin miettein tulevaan viikkoon,
terkuin Mira2 kommenttia:

  1. Kiva kun laitoit ohjekuvan paperirasiasta, sellaisen oon joskus tehnyt siellä Amaliassa, mutta en muistanut taitteluohjetta - nyt väsäämään ja koristelemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne meinaa asiat unohtua ja paperit hukkua sen luovan kaaoksen keskelle :) Kun saadaan tekniikka toiminaan nettisivuilla, on tarkoitus siirtää näitä ohjeita sinne, mutta sitä ennen ne löytyvät täältä blogista. Kiva kun ehdit eilen mekkokurssille!

      Poista

Kiitos kommentistasi!