Sivut

maanantai 28. lokakuuta 2013

Hurrrjan hirrrveitä eikun hellyttävän ihania lepakkokutsuja

Kuten eilen jo kerroin, poikaipanoiden iloksi me järkätään pienet Halloween-kekkerit tulevana viikonloppuna poikain muutamalle kaverille. Idea läksi oikeastaan siitä, kun keskimmäinen poikaipana viime viikolla yhtenä päivänä koulusta tullessaan huikkasi "äiti, mää alan tekeen koristeita, Halloween-koristeita!!". Minä siinä kyselemään, että mitäs varten tarvitset koristeita..., no ei niille mitään tarvetta löytynyt, kunhan vaan into päällä askartelemaan.

Itse olen kovin juhlaihmisiä. Pienikin aihe juhlaan pitäisi arjen keskellä olla, mutta kun se(kin) tuppaa niin usein unehtumaan. Tästä intoutuneena, viime viikko pohdittiin poikain kanssa ajatusta, saatiin iskäkin innostumaan mukaan, joten ei muuta kuin kutsuja väsäämään.

Minä piirsin kaavan ja kaavanmukaisia kuvioita mustalle kartongille. Ihan semmoiselle perus-, "Tiimarin kartongille".Loput olikin sitten poikaipanoiden hommaa. Leikkasivat lepakot irti kartongista, liimasivat niille silmät ja piirsivät ilmeet sekä liimasivat kutsutekstin. Kuvassa leikkelee pienin poikaipana, viis-vee.


Enkä kyllä ehkä koskaan ole nähnyt näin hellyttäviä hirmulepokoita.
Ihanat :)

Kuinkahan me kestetään koko viikko, 
on nimittäin jo hiukan jännitystä ilmassa :)

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa, 
terkuin Mira

4 kommenttia:

 1. onpa hauskoja 'silmälepakoita'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin Ritva :) Yksinkertaiset matskut, mutta kutsuista tuli aivan ihanan hellyttäviä. Jokaisella pojalla tasonsa mukaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö olekin, niin lutusen suoloisia, karmivuutta unohtamatta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!