Sivut

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Suuri Käsityö, juttu ja laiskotus

Uusimmassa Suuri Käsityö-lehdessä on askartelemiani töitä ja onpa siihen samaan mahtunut pieni juttukin minusta :) Otsikko "Ahkera Askartelija" on kyllä toimittajan kynästä, vaikkei tuo tietenkään kovin kauas allekirjoittaneesta mene, vaikka välillä tuntuu että laiskotus on suurempaa kuin aikaansaatujen töiden määrä.


Tätä juttua oli kiva tehdä. Väritkin on niin keväisen raikkaat, vaikka tein mallit pimeimpänä ja vesisateisimpana marraskuun aikana. Lempparini on nuo Jacky-makupalapurkkeihin tehdyt nuppineulatyynyt.

Mutta muistakaahan hyvät askartelijat, välillä pitää muistaa myös laiskotella ja levätä. Aina se ei tarkoita sängyssä tai sohvan pohjalla loikoilua vaan vaikka villasukat jalassa, keinutuolissa virkkaamista. Askartelu ja käsityöt eivät ole suorittamista vaan nauttimista, pään nollausta ja ihana tunne, kun saa jotain valmiiksi, OMIN PIKKU KÄTÖSIN. 

Askartelun iloa ja nautintoa jokaisen alkavaan viikkoon,
terkuin Mira

4 kommenttia:

 1. Niin olet oikeassa tuon 'laiskottelun' suhteen; ihanaa kun pääsit lehteen, näyttää mukavalta, täytyypä katsoa oikein kunnolla lehdestä.
  PS: Onko tiedossa skräppipäiviä, minulla on ihan kauheita vieroitusoireita, kun en viimeksikään päässyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ritva, laiskotella aina välillä täytyy, muodossa tai toisessa :) Skräppipäivät tulossa 8. ja 9.3.

   Poista
 2. Ihanan värikästä, pientä ja kaunista!
  Tykkään tuollaisista kierrätys-jutuista, kuten tuo jackymakupala-neulatyyny.
  Onnea lehtijutusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilimarika! Kierrätysjutut on lähellä sydäntäni. Kuten myös virkkaus, neulonta, skräppäys, kortit ja.. ja.. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!