Sivut

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kevättä rinnassa ja askartelun iloa!

Olen päässyt tekemään malleja uuteen Kauneimmat askartelut -lehteen ja viime viikolla kolahti postista uusin, kesäinen numero. Aika herkulliselta näyttää kansi, eikä sisältökään ole yhtään hassumpi ;)
 

Lehdessä on minun tekemäni juttu skräppäyksestä, joka kulkee nimellä Helppoa Skräppäystä, sillä idealla, että jokainen uskaltautuisi tuon ihanan harrastuksen pariin ilman suurempia paineita. Juttu toimii sarjana, nyt ilmestyi toinen osa ja muutama on vielä tulossa.


Lisäksi tein Kauneimmat Askartelut -lehden lukijoille ihan ikioman kranssi-ohjeen, jonka löydät vain lehteä lukemalla :)


Lisäksi lehden lukijakyselyssä on arvonnassa tuleva kirjani, vielä ennen kesää ilmestyvä Amalian Kranssi-kirja, eihän se enää mikään salaisuus ole ;) Kirja on parhaillaan taittajalla, pieniä viilauksia varmasti tulee vielä, mutta ilmoittelen teille kyllä, kun uunituoreet painokset ilmestyvät markkinoille.


Askartelun iloa!

terkuin Mira
 

5 kommenttia:

 1. Ai kun näyttää hyvältä! En malta odottaa tuota kirjaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, maltahan toki, kyllä se sieltä pian ilmestyy :) Mukavaa kevättä!

   Poista
 2. Voi miten IHANIA uutisia!!! Onnea kirjan valmistumisesta ja ihana lukea myös uutisiasi lehdestä =) Voi oon niin iloinen sun puolesta!!!
  Mukavaa kevättä sinnekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos Anne! Kyllä tuo kirjan saaminen käteen jännittää minua aika tavalla, miltähän kaikki näyttää painettuna... Jännää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!