Sivut

maanantai 21. maaliskuuta 2016

Liesbeth Fidderin ensimmäiset kurssit,lisää on tulossa :)

Vihdoin juttua tänne blogiin Amalian Leimailuviikonlopusta numero 1, joka oli jo helmikuun alussa. Voi kun tuo aika rientääkin...

Olen onnekas, vieraakseni, kurssin opettajaksi saapui Liesbeth Fidder Hollannista. Liesbeth on taituri erilaisissa leimailutekniikoissa ja hänen opeistaan saimme nauttia viikonlopun aikana yhteensä viiden kurssin verran.

Liesbethillä on mukava, erityisen oppilasläheinen tapa opettaa. Vaikka kurssikielenä oli englanti, kaikki pysyivät kärryillä. Liesbeth kävi vuoronperään kaikkien luona, että mitään ei varmasti jäänyt epäselväksi.


 Kursseilla syntyi aivan mahtavia töitä. Yllä olevat upeat kortit on tehnyt Elina.

Viikonloppu oli upea, vaikka en taasen itse ehtinyt juuri muuta kuin ihailemaan muiden tuotoksia. Sekin on niin hienoa, että saa tavata mukavia, askartelusta samaa kieltä puhuvia ihmisiä :) Liesbeth nautti myös Suomen vierailustaan, siitä voit lukea lisää täältä.

Lisäksi muutamia kertomuksia viikonlopusta löysin ainakin Siiriltä, Merkulta sekä Lehtipöllön leike-kirja blogista. Jos sinä kirjoitit blogissasi kurssista, vinkkaa minulle tai laita linkki kommentteihin.

Mikäli kiinnostuit Liesbethin kursseista/opeista, eipä hätää! Liesbeth saapuu Suomeen uudelleen huhtikuussa. Kurssit ovat hiukan eri aiheisia, mutta tekniikat ovat näissäkin pääosissa. Lisätietoja kursseista löydät täältä ja kursseille voit ilmoittautua verkkokaupan kautta.

Aurinkoista pääsiäisenodotusta teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mun blogista löytyy myös.. :) http://etuveranta.blogspot.fi/2016/02/viikonloppu-liesbeth-fidderin-ja.html?m=1

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!