Sivut

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Upea mahdollisuus tilata Stampinback:n leimasimia!

Yleisön pyynnöstä uusimme huhtikuun leimailuviikonlopun yhteydessä yhteistilaustempauksen hollantilaiselta Stampinbackilta.

Yhteistilaus toimii näin:
- tee tilaus normaalisti Stampinbackin sivuilla (www.stampinback.nl)
- kirjoita Comments-kohtaan AMALIA (tällöin leimasimet toimitetaan yhdessä muiden yhteistilausten kanssa suoraan Amaliaan juuri ennen huhtikuun kursseja ja jaetaan kursseilla tilaajille)
- ennen maksamista odota vahvistusmaili, jossa tarkemmat maksuohjeet
- maksa leimasimet tilauksesi yhteydessä suoraan Stampinbackille joko heidän tililleen SEPA-maksuna tai PayPalilla (johon tulee pieni lisä)
- postituskulut jaetaan tilaajien kesken tilattujen leimasimien painon mukaan (6 €/kg)
- tilausten deadline on 30.3.2016, jolloin viimeistään pitää olla rahat Stampinbackin tilillä.
Tilattavissa on kaikki leimasimet (mutta vain leimasimet)! Edellisestä kerrasta poiketen siis myös kitit ja yksittäiset leimasimet (jotka ovat nyt alessa -50 %!). Yksittäisissä leimasimissa on huomioitava sellainen seikka, että niiden varastokirjanpito ei ole lukuisien tilaisuuksien vuoksi ihan kohdallaan. Eli jokin leimasin saattaa olla oikeasti loppu, vaikka ohjelma antaa valita sen. Loppulaskussa kaikki virheet on kuitenkin korjattu.
Jos et tule kurssille, mutta haluaisit osallistua yhteistilaukseen, voit sopia kanssani noudosta tai leimasimien toimituksesta Suomessa postitse. Tiedustelut: mira@amalia.fi

2 kommenttia:

  1. Very beautiful journal page. I like it very much.Riitta shared it with us on facebook.

    VastaaPoista
  2. Very beautiful journal page. I like it very much.Riitta shared it with us on facebook.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!